top of page
Social-Squares-Images_Essential-Oils-Images_6262018_14-6.jpg

Gratis e-bog

Min gode veninde Christine Eilvig har skrevet e-bogen "Magi med Essentielle olier", som giver dig et godt indblik i olierne.

 

Du får blandt andet en beskrivelse af alle olierne på dansk, og viden om hvordan de kan hjælpe med at transformere  følelsesmæssige blokeringer med olierne. Der er også beskrevet, hvordan du arbejder med olierne - alt i alt en god begynderguide. 

Kom med og hør mere

Længes du efter mere vitalitet og overskud, så kan doTERRAs nye produktserie måske være svaret på dine bønner.

Tilbring nogle timer med os i Ålsgårde, hvor du vil blive klogere på, hvordan kroppen nemt kan støttes indefra og på den måde, bremse eller reversere de fleste symptomer.

Vi oplever selv et langt højere energiniveau, opstramning af hud, stærkere negle, øget hårvækst, vægttab, bedre søvn, forbedret syn samt en følelse af af være fyldt af lykkebobler og livslyst. Det lyder sikkert for godt til at være sandt, men det er det på ingen måde.

Du vil forstå de videnskabelige grunde til, at kroppen ældes, se de forskellige produkter og smage det lækre collagen. Har du lyst til at bestille dit eget sæt, så hjælper vi dig gerne med det.

Arrangementet er kun for dig, som ikke allerede har en konto hos doTERRA i forvejen.

                                                                                               Dato: Lørdag den 3. juni fra klokken 14-16.

 

Tilmelding: anne.hejselbjerg@gmail.com

                                                                                                             Vi glæder os til at se dig!

                                                                                                           Kærligst Christine og Anne

Hvis du ønsker at komme i gang med olier med det samme, kan du købe olierne via nedenstående link. Jeg forhandler doTERRA essentielle olier, da de er rene og det ansvar de tager i forhold til udvindelse af olierne, taler til mig. 

Der er forskellige måder du kan købe olierne på. Du kan købe olierne som helt almindelig kunde, og tilmelder du dig via mit link kan du spare 25 % i forhold til udsalgsprisen på deres hjemmesiden. Du forpligter dig ikke til noget, og kan købe lige så meget eller lidt som du ønsker. Det koster et årligt gebyr på 25 €, som du betaler første gang og året efter, modtager du en peppermint olie.

Det er også en mulighed at købe et enrollment kit, som er et starter kit, der giver et godt indblik i, forskellige olier. Når du køber et enrollment kit er der ikke tilmeldingsgebyr, da det er inkl købet.

Når du køber olierne her gennem mit link, får du samtidig en invitation til at blive en del  af Facebook gruppen "Team Lavt Gærde".

Endelig kan du selv vælge at blive forhandler. Kontakt mig hvis det er noget du er interesseret i, så hjælper jeg dig gerne i gang. Du kan blive en del af mit skønne netværk, hvor jeg hver fredag tapper og Christine Eilvig og Mia Poulsen deler ud deres business guldkorn og hvor det hele går op i en højere enhed.

Er du blevet nysgerrig?

Er du blevet nysgerrig på olierne og har lyst til at få mere viden om olierne, kan du få Christines Eilvigs e-bog "Magi med Essentielle olier".

 

Her får du en beskrivelse af alle olierne på dansk, og hvordan de også kan hjælpe med at transformere følelsesmæssige blokeringer og du får viden omkring hvordan du arbejder med olierne. 

bottom of page