top of page
OM MIG 4.jpg

Om mig

Jeg har altid været optaget af metoder, der kunne hjælpe andre mennsker til at slippe traumer og andre uønskede følelser.

 

Jeg oplevede dog meget udfordrede børn, da jeg for mange år siden arbejdede sammen med børnepsykiater Bent Claësson og oplevede, hvor svært børnene som kom, havde det. Jeg var fascineret af Bent, som arbejdede med hele familien i stedet for at udskrive medicin til barnet.

 

 Jeg havde det tit sådan, at hvis en havde sagt - man skal stå på hovedet - for at få det bedre, så havde jeg nok adlydt. Jeg var drevet af at hjælpe disse børn og unge mennsker.  Derfor var jeg straks lydhør, da jeg første gang hørte om tapping, på trods af det lød meget besynderligt.

 

Dengang havde næsten ingen hørt om metoden og jeg så mange sjove ansigtsudtryk, når jeg forklarede at man kunne fjerne angst og stress ved at tappe på forskellige punkter på kroppen. Men da jeg selv prøvede metoden første gang, blev jeg med det samme så begejstret, at jeg tog alle niveauer af uddannelsen hos Roger Callahan i USA.

 

Jeg har siden trænet med Green Cross til at blive sendt ud til at hjælpe traumatiserede mennesker med tapping i katastrofe områder og haft adskillige tusinde klienter i forskellige former for terapeutisk behandlinger.

 

I dag oplever jeg at folk har en større bevidsthed og åbenhed og et langt større ønske om at hele traumer med lethed.

 

Mit mål har altid været, at bruge de bedste metoder,  værktøjer og produkter, så da jeg hørte om doTERRAs essentielle olier og produkter var jeg begejstret over deres renhed og høje kvalitet med det samme.

Det fascinerede mig, at når jeg tappede personer , som brugte olierne, kom de langt hurtigere i balance end folk som ikke brugte olier. Det var så tydeligt deres system var næret på en dyb og fin måde.

Derfor er doTERRAs rene olier og produkter også blevet en naturlig del af min forretning.

Jeg elsker lethed i mit eget liv og derfor synes jeg det er fantastisk at vide hvad jeg kan gøre, når noget går mig på eller hvis der er for meget stress eller problemer begynder at fylde for meget i min hverdag.

 

Min alder gør også at jeg har haft fokus på de regninger der kommer, når vi lever et liv med for højt stress niveau og hvordan det over tid påvirker vores krop, så vitaminer, collegen og probiotika er virkelig blevet en del af min daglige rutine.

De kraftfulde healende smykker kom egentlig til mig i en vision om at få folk til at vende rigtigt med polerne. De første kæder jeg lavede sørgede for at vi kom i balance. Jeg har sidenhen udviklet den min nyeste energi ved Uliwatu templet på Bali, hvor jeg har transformeret den kraftfulde energi fra jorden til smykkerne. Smykkerne hjælper til at give slip på traumer og tilfører os overskud og lethed. Smykket healer dig simpelthen mens du har det på.

Vil du også have et liv med nemhed?
Følg mig på instagram
bottom of page