top of page
IMG-1096.jpg

Om Anne

Mit navn er Anne Hejselbjerg. I gennem mere end 20 år har jeg uddannet mig og udviklet metoder som kan forbedre livskvaliteten for det enkelte menneske. Gennem årene har jeg haft adskillige tusinde klienter i forskellige former for terapeutisk behandling, herunder psykoterapi, børne terapi, ”tapping” healing og mental balance træning.

 

Mit mål har altid været, at bruge de bedste metoder og  værktøjer til at klienten selv kan fastholde en bedre livskvalitet – hele livet. Succes for mig måles ved at mine klienter oplever øget livskvalitet og har nemmere ved at nyde livet.

For mig er det vigtigt at det er nemt og enkelt og at det virker - derfor er det også det jeg altid lærer fra mig. Det handler om at ting skal være effektive og gøre en forskel.

Jeg elsker Quick Fix

Jeg har siden jeg var barn været interesseret i ting, der virker - ikke nødvendigvis hvorfor, de virker. Derfor er det også det vigtigste for mig her: at de videoer, du ser, virker - at det er nemt, og at det er tilgængeligt. Også for dig. Også selvom du sidder for dig selv. Derhjemme. Alene.  

 

Jeg er uddannet i USA af founder Roger Callahan selv - og jeg har adskillige års erfaring med at skabe balance og flow for mine klienter. 

 

Men jeg ønsker, at du skal kunne skabe det for dig selv.

I en travl og forstyrrende hverdag er det meget mere hensigtsmæssigt at du kan tappe og heale dig selv. Jeg guider dig og er din støtte - men du bliver faktisk i stand til selv at kunne skabe din balance, dit flow og følelsen af at være i et med dig selv. 

Følg mig på instagram
bottom of page